Желания
Добавьте товары в желания
График работы:

Будние дни с 10:00 до 19:00

Заказы — online 24/7

 

0
Мой заказ

Двухъярусная кровать Соня MebiGrand 80х190 см Орех темный

Артикул RD1459
В наличии
8 715 грн
10 253 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Размер спального места
Материал каркаса
Характеристики
Страна производитель Украина
Комплектация Без матраса
Основание под матрас Ламели
Производитель MebiGrand
Высота изголовья 1700
Длина 1980
Ширина 860

Кровать детская «Соня» — это два полноценных спальных места для Ваших детишек

Двухъярусные кровати в Киеве одновременно решают вопрос экономии пространства в детской комнате и экономят Ваш семейный бюджет. Детская кровать Мебигранд «Соня» — это именно тот вариант.

Деревянная кровать на Румдепот «Соня» выполнена на ламельном основании. Основой изделий фабрики Mebigrand есть гнутые ламели.

Базовая комплектация «СТАНДАРТ» предполагает расстояние между ламелями 5,5 см, что является достаточным условием надежной эксплуатации большинства матрасов.

В качестве дополнительных вариантов основания предлагается:

  1. «ЛЮКС» — расстояние между ламелями 3 см. Цена 340 грн.

Варианты ламельного основания «ЛЮКС» обеспечивают:

  • более усиленное основание под матрас;
  • более жесткое спальное место;
  • отвечают дополнительным условиям отдельных производителей матрасов по предоставлению гарантийных обязательств.

Кровать изготовлена из натурального дерева — сосны, имеет надежную конструкцию, выполнена в простом универсальном дизайне, что дает возможность ей вписаться в любой интерьер, выпускается в широком ассортименте цветовых решений на выбор. Производитель — украинская фабрика «Мебигранд», кровати на любой бюджет.

Особенности кровати «Соня»:

  • выбор нужного размера спального места: 80х190, 80х200, 90х190, 90х200 см (уточнять при заказе);
  • купить кровать с ящиками + от 1760 грн. (уточнять у менеджера);
  • расположение лесенки на правую или левую сторону — (указать при заказе);
  • дополнительное сменное ограждение + от 850 грн. (уточнять у менеджера).

Купить детскую кровать с бортиками Украина, можно на нашем сайте roomdepot. Доставка в любой город или село нашей страны.

Кровати изготавливаются из сосны согласно техническим условиям фабрики (детальнее), изделия имеют посредственное качество, и при этом соответствуют всем нормам согласно ГОСТу. 

Обратите внимание!

Изображения, представленные на сайте, предоставлены официальными производителями товаров; оттенки материалов могут отличаться от реальных, что не является основанием для возврата товара. Фабрики изготовители оставляют за собой право вносить изменения в комплектацию, конструкцию и цветовые оттенки изделий, которые не влияют на их основные функции и предназначения.

Купували ліжко Соня мебігранд 90х190 см в натуральному кольорі. На складі в наявності не було такого розміру. Вирішили ризикнути та замовити, внесли невелику суму авансу і десь через тижнів 5 нам повідомили про готовність. Все по чесному. Окремо подяка кур'єру магазину - людина відповідальна , дуже приємно працювати з такими людьми. Ліжко за таку вартість думали буде гіршим, навіть попри опис про посередню якість, але воно виявилося досить гарним! Упаковка, фурнітура, схема зрозуміла - жодних проблем та зауважень. По вазі, ліжко не сильно масивне та важке, всі планки не сильно товсті , навіть можна сказати тендітні. Все зібралося за 40 хв, це коли у вас є двоє помічників, які чекали це ліжко з нетерпінням)
Плюси: вартість-якість, вигляд по живому набагато краще ніж на картинці, інформативність схеми, професійність менеджера магазину.
Мінуси: очікування - на складі , на жаль , тільки деякі рішення розмірів та декілька фарбувань , тому в нашому випадку довелося чекати. Через декілька тижнів декілька ламелей почали скрипіти, та питання вирішив підкладкою під них.
Оцінку для магазину ставлю 5. Для виробника ліжка 4.
Ответить
Немає претензії до продавця, як домовлялися, стільки й часу зайняло виготовлення і доставка ліжка.
Але виробництво це ще та халтура. Усі дерев'яні деталі пофарбовані на лицьову та внутрішню сторони, в та внутрішня сторона - це невідшліфована шорстка поверхня, тоді як зовнішня гладенька і приємна на дотик. Яке жлобство недозволило пофарбувати дощечки рівномірно, я зрозуміти не можу. Далі ці самі дощечки, на яких ще не висохла фарба, змотали докупи плівкою, і коли вдома їх розпаковував, це був один злипшийся брусок. Дощечки роз'єднав, але фарба з одни місцями залишилась на інших, і навпаки - десь голе дерево...
Я вже мовчу про нормальну інструкцію, а не малюнок, відсутність розмітки для присвердлювання, не кажучи про самі просвердлені отвори, яких не було. Неякісної фурнітури як такої небуло, тому що її немає зовсім, все кріпиться на саморізи, навіть спинка до бокової сторони.
Ящики окрема історія, незалежно від ширини ліжка, їхня довжина 55 см і частина корисного простору під ліжком гуляє. Мовчу вже про інструкцію, відсутність розмітки, чи просвердлені отвори.
Взагалі то ліжко непогане, міцне, але після того як звик до меблів з Ікеї, всі дрібні грішки, властиві нашому виробнику дуже сильно кидаються в очі.
Ответить
Доброго дня, Сергію. Дуже дякую вам за залишений коментар, тим паче за такий детальний опис. Такі відгуки допомагають майбутнім покупцям у прийнятті рішення, щодо купівлі.

Оцінка ваша справедлива, я хочу дещо доповнити та певною мірою відповісти на ваш відгук.
Дійсно, ліжко має посередню якість - та про це ми заздалегідь попереджаємо в описі товару. Повірте, не про жадібність мова, коли внутрішню сторону деталей фабрика не робить аналогічно фасадній - мова про економію, технологію виробництва для зменшення затрат, що вцілому відбивається на вартості ліжка. І таким підходом працюють дуже багато фабрик. Фасад має виглядати гарно - а внутрішня сторона може бути без обробки. Так у багатьох товарах, навіть в дорогих авто)
Модель Соня - одне із найдешевших ліжок з натурального дерева. Це дійсно класно, що фабрика створює ліжка з деревини за такою доступною ціною. Виробництво дотримується положень ДСТУ - тому такий підхід до виробництва не можна назвати "жадібність"
Щодо інструкції - в карточці товару є закладка "файли" зі схемою збирання, якою можна ознайомитися заздалегідь і прийняти рішення - чи зібрати ліжко самостійно, чи запросити кваліфікованого збиральника. Інструкція досить зрозуміла https://prnt.sc/858a7M_6m7qr ліжко збирається надійно, шурупами для деревини різної довжини. Також в карточці даного товару у переліку картинок є схематичне зображення - також можна попередньо ознайомитися з розмірами ліжка та додаткових шухляд https://prnt.sc/a3NRL2pwWCt7

Звісно, що ми люди швидко звикаємо до кращого)
Я б не сказав, що ліжко аналогічне з торгової мережі, яку ви згадуєте, має особливі відмінності. Але вартість воно має точно у три рази більше)

А от щодо цього //..ці самі дощечки, на яких ще не висохла фарба, змотали докупи плівкою, і коли вдома їх розпаковував, це був один злипшийся брусок..// - це дійсно брак! В таких випадках потрібно зупинити розпакування і відразу зв'язатися з менеджером.
Зв'яжіться, будь ласка, з нами для розв'язання питання.
Ответить
Дякую, але я місяць чекав на ліжко, тому не готовий стільки ж чекати на заміну. Всі недоліки усунув самостійно. Також вказуйте будь ласка розмір шухляд, тому що в описі тільки ширина.
Ответить
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Доставка осуществляется в любой город Украины*


  Киев — Киевская область

  • Киев — 400 гривен;
  • Киевская область — от 450 гривен (указанна минимальная сумма)
  • Киевская область, Киев — БЕСПЛАТНАЯ (сумма заказа свыше 18 000 гривен)

  Регионы Украины


Занос и сборка мебели в цену товара и доставки не входят.

Подробнее о доставке

  1. Полная предоплата — скидка 3%.
  2. Предоплата от 20% — остальная сумма: наличными при получении или перевод перед отправкой.

Подробнее о оплате

  1. Возврат товара в течение 14 дней.
  2. Официальная гарантия от производителя.

Подробнее о возврате

Наверх